تازه ترین اخبار

لغو نمایشگاه ها

شنبه 3 اسفند 1398

نمایشگاه ها کنسل شد

شنبه 3 اسفند 1398

لغو برگزاری نمایشگاه ها

شنبه 3 اسفند 1398

اهداف برگزاری نمایشگاه

سه شنبه 22 آبان 1397

ارائه بن کتاب با تخفیف ویژه

چهارشنبه 22 فروردین 1397

لغو نمایشگاه صنعت موسیقی

چهارشنبه 8 آذر 1396

گزارش روز اول نمایشگاه

دوشنبه 19 تیر 1396

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل ریلی در روزهای ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری با حضور بیش از ۱۷۰ شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی  روزهای ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و تاکنون بیش از ۱۷۰ شرکت داخلی و خارجی از کشورهای روسیه، ترکیه، چین و لتونی برای حضور در این نمایشگاه بین المللی اعلام آمادگی کرده‌اند.

 رونمایی از آخرین دستاوردها و تکنولوژی‌های صنعت حمل‌ونقل ریلی ایران و جهان و مشارکت در سرمایه گذاری‌ها، از مهم ترین اهداف هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته است.

بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل ریلی کشور با حمایت وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی و با همکاری شرکت های عضو انجمن صنایع ریلی ایران، شرکت های عضو انجمن صنفی حمل ونقل ریلی، دانشکده فنی و مهندسی راه آهن، شرکت های حمل و نقل ریلی باری و مسافری و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.

برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن ایران و جهان با حضور اساتید داخلی و خارجی، متخصصین و کارشناسان صنعت حمل و نقل ریلی در روز ۱۹ خرداد ماه از مهمترین رویداد، هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته در سال جاری است.

توسعه زیربناهای حمل و نقل ریلی در توسعه پایدار و رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارد و برگزاری این نمایشگاه بین المللی در تهران می تواند جایگاه منطقه ای ایران را در ترانزیت کالا در مسیر کریدورهای بین المللی شمال - جنوب و شرق - غرب بیش از پیش تقویت کند.

هم اکنون طول خطوط ریلی کشور حدود ۱۳هزارکیلومتر است و در افق ۱۴۰۰ مقرر شده طول خطوط ریلی به بیش از ۱۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر افزایش یابد و در این راستا دو خطه کردن برخی از مسیرهای پرترافیک و توسعه قطارهای حومه ای و سریع السیر و افزایش تعداد ناوگان مسافری و باری از مهم ترین برنامه ای جمهوری اسلامی ایران در توسعه صنعت حمل و نقل ریلی است.