نمایشگاه بین المللی دریایی جمهوری اسلامی ایران
نمایشگاه بین المللی دریایی جمهوری اسلامی ایران_بندر عباس 98
نمایشگاه بین المللی دریایی جمهوری اسلامی ایران
به گزارش گروه بین الملل مانا، با نزدیک شدن به پایان سال 2018 پیشبینیهایی از آینده در فضای کسبوکار کشتیرانی طنین انداز میشود که قابل توجه و تأمل است.
داغترین موضوع این روزها LNG است که با توجه به گزارش سه ماهه سوم سال 2018 نرخ کرایهاش به 200 هزار دلار رسیده است. با نگاهی به لیست سفارشات ساخت در سطح جهان و مدت زمان بیشتری که صرف ساخت LNGبرها میشود، حداقل 18 ماه طول میکشد که عرضه این نوع شناورها کفه تقاضا را بالا بکشد.
خیلی از کارشناسان فعال در صنعت کشتیرانی می گویند، این اولین بار است که تقاضای LNGبرها از عرضه کشتیهای جدیدی که از یاردهای کشتیسازی بیرون میآیند، پیشی میگیرد که عمدتاً به علت تحرکات خارج از آمریکا است. پیش از این، همواره کشتیها وارد خط سرویسدهی میشدند و با معضل تأخیر خطوط تولیدی پالایشگاهها مواجه بودند. علاوه بر این، رشد تقاضای چین و آسیا بهطور ویژه بهتر از حتی خوشبینانهترین پیشبینیها بوده است.
در بخش فله خشک در طول سال 2019 بهبود اندکی پیشبینی میشود اما با توجه به سطوح پایداری که این بخش از صنعت کشتیرانی قرار دارد، نمیتوان انتظار بهبود چشمگیری را در سال آینده داشت. هر گونه بهبود بیشتری، مالکان کشتی را به سمت سفارشات بیشتر سوق میدهد که مطلوب بازار نیست.
در عین حال، در بخش تانکر، فرآوردههای نفتی که همچنان در شرایط بدی هستند، در سال آتی به سطوح قابل کنترلی خواهند رسید و شرایط بد پایان مییابد. تانکرهای حمل نفت خام نیز در سال 2019 در شرایط پر تلاطم صنعت نفت دست و پا خواهند زد. VLCCها که در چهارماهه نخست سال 2018 بدترین شرایط را داشتند، اکنون در موقعیت خوبی قرار گرفتهاند. تحریمها به افزایش نرخهای کرایه حمل کمک خواهد کرد و در سه ماهه اول سال 2019 با توجه به سرعت پایین تحویل کشتیهای نوساز، بهبود خوبی در این مدت در بخش تانکرهای حمل نفت خام رخ خواهد داد.
در بخش کانتینری، پیشبینی میشود بهبود حاصل عدد کوچکی بین نرخ رشد تجارت و رشد GDP باشد. برخی از کارشناسان بر این باورند، جنگ تعرفهها در سال 2019 پایان مییابد اما در گذشته ثابت شده است که همواره مرافعههای این چنینی به نفع صنعت کشتیرانی بوده است. هماکنون افزایش تن-مایل در تجارت خیلی از کالاها به ویژه دانههای روغنی به وضوح به چشم میخورد. هرگونه درگیری و تنش سیاسی اثر مثبتی بر مجموع صنعت کشتیرانی جهانی خواهد داشت.
از بحث سال 2019 که بگذریم، بحث قانون 2020 بسیار حائز اهمیت است. موضوع قانون محدودیت انتشار سولفور و مدیریت آب توازن از مسائلی است که نمیتوان به سادگی از کنارشان عبور کرد. سازمانهای کشتیرانی نتوانستهاند آنگونه که باید و شاید بسترهای مناسب را برای اجرایی شدن این قوانین محقق کنند. مقامات این صنعت از IMO خواستهاند که پیش از وضع چنین قوانینی بسترهای لازم را در پالایشگاهها و صنایع وابسته فراهم سازد.
از سوی دیگر کنترل و بازرسی بنادر نیز کشتیهایی را جریمه و بازرسی میکند که پیشتر از یک بندر دیگر سوخت غیرمجاز را سوختگیری کردهاند پس برای جلوگیری از موارد این چنینی بهتر است جایگاههای سوختگیری کنترل شوند نه استفاده کننده نهایی که کشتیها هستند.
اسکرابرها هم شاید در کوتاه مدت پاسخگوی نیاز برخی از شرکتها باشد اما در بلند مدت خودشان بیش از پیش آلاینده خواهند بود و قطعا در رقابت با راهکارهایی چون سوخت کم سولفور و کاهش سرعت کشتیها در آینده حرفی برای گفتن نخواهند داشت.
زمینه های مشارکت دربیست و یکمین نمايشگاه بينالمللی دريايي جمهوری اسلامی ایران
بنادر و کشتيرانی
زير ساخت بندر، توسعه و ساخت بنادر، ترابری بندری، تأسيسات تخليه و بارگيری، کشتيرانی، خطوط و نمايندگی کشتيرانی، سيستم تدارکات وپشتيبانی بندر، خدمات ترافيکی کشتی ها، سيستم جابجايي کانتينرها، سيستم جابجايي کالاهای خشک،تجهيزات ا يمنی وا نبارداری
صنايع ساخت و تعمير کشتی
انواع شناورهای کانتينری، فله بر، چند منظوره ،جنرال کارگو، گازبر LNG، LPG، شناورهای مسافربری و تفريحی، شناورهای خدمات ساحلی همچون لايروب، يدک کش، سوخت رسان، گشت ساحلی، خدماتی، بارج، لندينگ کرافت، انواع شناورهای صيادی و ماهيگيری، انواع شناورهای نظامی، شناورهای مدرن هاورکرافت، اکرانوپلن و ...
صنايع فراساحلی
سکوها و تأسيسات نفت و گاز، تجهيزات انتقال و نصب سکوها، لوله گذاری دريا
خدمات دريايي و بندري
لايروبی، روش های مختلف لايروبی، تجهيزات و ادوات لايروبی، سوخت رسانی، تأمين نيروی انسانی دريانورد، راهبری و هدايت شناورها در لنگرگاه
سازندگان و تأمين کنندگان تجهيزات دريايي
تجهيزات و وسايل عرشه، لنگرها و تجهيزات مربوطه ، مواد آلياژی، تجهيزات حفاظت و نگهداری، انواع عايق ها و پوشش ها، تجهيزات مخابراتی، فناوری EPD و رادارها و سيستم های حساس، سيستم مانيتورينگ، سيستم کنترل، هدايت و ناوبری دريايي، سيستم هدايت کشتی، نرم افزاری و سوئيچينگ، سیستم تجهیزات راهبری کشتی، تجهیزات حفاظتی و دفاعی کشتی، تکنولوژی برق فشار قوی، ژنراتورها ،ترانسفورماتورها، مبدل ها، سیستم روشنائی، تجهیزات جوش و برش، عایق های صوتی و حرارتی، سیستم های به آب اندازی شناور، لوله و اتصالات، تهویه و هواکش ها، جرثقیل ها، تجهیزات کنترل کیفیت و DNT ، تعمیر و نگهداری موتورها، سوخت و باطری موتورها، جعبه دنده ها، موتورهای دو زمانه، سیستم های موتوری، پروانه ها، شافت، ابزار و قطعات، سیستم های هوای فشرده، کمپرسورها، سیستم تخلیه گاز ،سوختگیری، تجهیزات هیدرولیکی، سیستم هواکش، لوله ها و فیلتر ها، تعمیرگاه های، شناور، تکنولوژی EDP ، فناوری بالابری و جابجائی، تجهیزات اندازه گیری فلزات و فلز کاری، قفسه ها، تجهیزات نظافت کشتی، ابزارالات و مواد اوليه کابين ها، سيستم های تهويه مطبوع و هواکش ها و سيستم های خنک کننده، تکنولوژی حفاظت محيط، سيستم های اطفاء حريق، سيستم های تصفيه آب، سيستم های گرمايشی، دستگاه های موازنه، پمپ ها، تجهيزات حفاظتی .
خدمات مشاوره و مهندسی
طراحی، مهندسی و مديريت پروژه های دريايي، مهندسی خريد، مهندسی دريايي، مشاوره، آموزش و تحقيقات، امور مالی، تکنولوژی اطلاعات، بيمه، دفاتر گمرکی، بازاريابی و بازرگانی
تحقيقات و آموزش دريايي
مهندسی دريا، مهندسی سواحل، مهندسی سازه های دريايي، اقيانوس شناسی و حفاظت محيط زيست، آزمايشگاهها و مراکز تحقيقاتی مرتبط با دريا، شيلات، سنجش و ثبت اطلاعات دريايي، تاسيسات ساحلی مورد نياز، سيستمها و تجهيزات اکتشافات دريايي، سيستم ها و تجهيزات تحقيقات دريايي
قوانین، استانداردها و کنوانسیون های بین المللی
موسسات رده بندی، کلوپ ها و موسسات استاندارد
شیلات و آبزی پروری
صيادي، آبزيپروري، عملآوري و ساير فعاليتهاي مرتبط، پرورش و برداشت آبزيان و فعاليتهاي صيد و صيادي و عمل آوري آبزيان، حمل و نقل، بازاريابي، خريد و فروش، عملآوري و بيمه فرآوردههاي شيلاتي، صادرات و واردات آبزيان
اقیانوس شناسی و علوم جوی
دادهها و اطلاعات دریایی، اقیانوسی و جوی، مخاطرات دریایی، اقیانوسی و جوی، پدیدههای جوی، نوسانهای آب و هوایی، تغییر اقلیم و دیرینه اقلیم، فیزیک، شیمی، محیط زیست، زمین شناسی، زیست شناسی، مهندسی، حقوق و روابط بین الملل، امنیت، اقتصاد و مدیریت دریایی
-
نمایشگاه زیورآلات سنتی در ساختمان مرکزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برپا شد و تا پایان هفته جاری ادامه دارد.در این نمایشگاه بیش از ۵۰مدل در ۱۰۰عدد محصول از انواع دستبند و گوشواره و انگشتر و دیگر ساختههای ابوالفضل عزتی ارائه شده است.عزتی درباره این نمایشگاه گفت: «طراحی آثار کاملا ذهنی، نو و مبتکرانه است.
-
بهمن نامور مطلق که چندی پیش برای بررسی وضعیت هنرمندان صنایع دستی به مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه سفر کردهبود از تعویق بازپرداخت وامها، ارائه تسهیلات و آغاز حمایتهای بلاعوض خبر داد. بهمن نامورمطلق معاون سازمان صنایع دستی کشور گفت: «اولین کاری که اجرایی شد ملاقات با مردم آسیبدیده و هنرمندان استان بود تا از ایجاداحساس رهاشدگی که بدترین احساسات بعد از حوادث بزرگ است، جلوگیری شود.
-
از امروز دوشنبه ۲۲ آبان صدها شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه قطعات خودروی تهران گردهم میآیند. دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران که بزرگترین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو خاورمیانه محسوب می شود، امروز با حضور مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و روسای انجمن ها و مدیران شرکت های مختلف خودروسازی؛در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش می یابد.
-
در چهارمین روز از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان ، مراسم امضاء تفاهم نامه میان اتاق تعاون ایران و وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، در چهارمین روز از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تفاهم نامه همکاری بخش تعاون در راستای برنا در چهارمین روز از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان ، مراسم امضاء تفاهم نامه میان اتاق تعاون ایران و وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد.
-
به دنبال برگزاری نوزده دوره نمايشگاه بينالمللی دريايي ايران (IRANIMEX) از سالهای 1382 تا 1396، شرکت کارآفرینان توسعه پویا با همکاری دبیرخانه هماهنگی ارگانهای دریایی کشور، سازمان بنادر و دریانوردی، شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت ملی نفتکش ایران و سایر شرکت های مرتبط داخلی و خارجی، در نظر دارند که بیستمین نمايشگاه بينالمللی دريايي ايران...
-
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران : صبح امروز دکتر حسین اسفهبدی معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران با حضور در سایت نمایشگاهی شهر آفتاب از دومین نمایشگاه خودرو تهران که در حال برگزاری است بازدید بعمل آورد.
-
گنیسزکا شوته گفت: این برنامه یک سال قبل از سوی وزارت توسعه اقتصادی لهستان به منظور تشویق کارآفرینان لهستانی به همکاری با ایران راه اندازی شد. یک گروه متشکل از نمایندگان ۹۰ شرکت لهستانی با سازماندهی دولت این کشور با هدف توسعه روابط تجاری بین ایران و لهستان، تعاملاتی را با شرکای ایرانی شان آغاز کرده است.